Sobre l’Associació de Veïns del Nucli Antic de Lloret de Mar

Aquesta és el lloc web de l’Associació de veïns del nucli antic de Lloret de Mar.

L’Associació té 17 anys d’antiguitat. Després d’uns anys de forta activitat amb els governs de l’Alcalde Sala, i en una legislatura i mitja dels temps d’alcaldia d’en Xavier Crespo, ara l’Associació es renova per a poder afrontar millor els problemes que tenim els veïns del nucli antic de Lloret de Mar.

Entenem per nucli antic els eixos de la Vila i Venècia, pujant per Sènia del Barral i anar delimitant per Conill i Sala fins al capdamunt del carrer Sant Pere,  per baixar per la plaça del la Magnòlia, i torçar per la Pl.  del Carme fins els carrers que envolten el Sant Trop. Es tracta d’una delimitació urbanística de principis del s. XIX.

Fent clic aquí el podreu visualitzar a pantalla completa

mapa-color

Es tracta d’una associació per a veïns i residents al nucli antic. Si vius o tens alguna residència en el nucli antic, i vols ajudar a millorar globalment el teu barri, t’agrairem que et posis en contacte amb nosaltres, i si t’interessés, et féssis soci d’aquesta associació.

A continuació posem a l’abast de tots els veïns els estatuts de l’Associació. Fes clic aquí per llegir-los

Per contactar amb nosaltres, utilitza els comentaris de qualsevol dels nostres escrits, posa un comentari aquí a sota, o si ho prefereixes, envia’ns un mail a info @ veinsnuclianticlloret.com

Moltes gràcies.
L’equip de la Junta.