Concurs de balcons BalcOH! 2015

cartell-concurs-balcons-BalcOH-2015

Apunta’t al concurs de balcons 2015 mitjançant el formulari online 
(fes clic per accedir al formulari) 

Seccions d’aquesta pàgina:

Bases del concurs de Balcons

Balcons participants BalcOH! 2015

Empreses que col.laboren

Ja està en marxa el tercer concurs de balcons de l’Associació de veïns del casc antic!

  • Si bé tothom és lliure de guarnir el seu balcó si vol, computarà en el el concurs qualsevol balcó situat dins dels límits del casc antic. Pots veure els límits en aquest mapa (fés clic).
  • Els balcons que desitgin participar al concurs hauran d’estar decorats amb els elements ornamentals que es considerin oportuns, sempre disposats de tal manera que no puguin causar cap tipus de perill per la integritat dels vianants de la via pública.
  • Les persones que desitgin concursar hauran de fer la petició dirigida a la Junta de l’Associació mitjançant
  • Els propers dies 10, 14 i 17 de juliol els membres de l’Associació de veïns habilitarem una taula a la plaça de l’església, on podràs recollir el teu número de dorsal de balcó. Et recordem que aquest dorsal hauràs de mostrar-lo ben visible durant els dies en els que el balcó estarà engalanat.
  • Els balcons han de lluir la decoració entre el 20 i 26 de Juliol. El Jurat visitarà els balcons entre aquests dies.
  • Els resultats es faran públics el mateix dia 25 de juliol de 2014 a partir de les 20 hores a la plaça de l’esglesia, en l’espai on es realitza l’activitat DIBU-BalcOH! i posteriorment es penjarà a la web de l’associació i a la pàgina del facebook. El veredicte del jurat serà inapel·lable.
  • Hi haurà premis per als 3 millors balcons. La composició dels premis està formada per donacions/col..laboracions dels establiments i comerços del casc antic. Hi ha molt bona rebuda per part de tothom.

Participa en un concurs que no ha parat de crèixer en les dues últimes edicions. Guaneix el teu balcó! hi haurà premis per als 3 millors balcons! Registra’t online fent clic en aquest enllaç.

Els resultats es faran públics el dia 25 de juliol de 2015, a la Plaça de l’església, el dia en el qual també celebrarem el concurs Dibu-BalcOH!

Concurs Dibu-BalcOH! 2015, uns premis especials.

Enguany donem un nou impuls al concurs Dibu-BalcOH!. El dissabte 25 de juliol a partir de les 17h els més menuts del poble tindran la oportunitat de fer un circuit pel poble visitant els balcons guarnits, i habilitarem a la Plaça de l’Església un espai on puguin dibuixar, pintar, o fer manualitats amb els balcons que més els hi hagin agradat.

En aquesta edició 2015 també obrim una novetat més en l’apartat Dibu-BalcOH!. Farem un concurs de dibuix i pintura per a adults també. Els alumnes de l’escola de pintura i arts plàstiques Punto Aureo, que ja han col.laborat en fer el cartell promocional que veieu aquí a sobre, participaran en el concurs Dibu-BalcOh! en una categoria especial.

Hi ha berenar i premis per a tots els participants.

Pots fer el registre online omplint les dades en aquest formulari.