Avantatges dels socis de l’Associació de veïns del casc antic

L’Associació de veïns del casc antic és una institució lloretenca amb més de 20 anys d’història. Des de 1984, vetllant pels interessos dels veïns i mirant de treballar per el nostre poble.

Oferim a tots els socis:

  1. Representació / intermediació entre els veïns i el consistori, agilitzant la participació ciutadana i atenent a reclamacions de tot tipus. Un exemple, la mediació que vam fer entre els veïns de c/ Narcis Fors i Comerç (fes clic aquí per a més informació)
  2. Utilització dels canals de comunicació de l’Associació. Et brindem el nostre web, pàgina de Facebook, Twitter o fins i tot el nostre canal de podcast per fer sentir la teva opinió.
  3. Fil directe amb altres institucions locals, com la resta d’associacions veinals, així com altres institucions comarcals.
  4. Assistir a l’Assamblea anual de l’Associació, tenint sempre a ma tota la informació pressupostària de l’Associació, i participant en la gestió de govern. L’assamblea anual la solem celebrar a principis de maig.
  5. Poder assistir a cursos, cursets i activitats formatives que organitza l’Associació. Per exemple, els cursos 2014-2015 que us vàrem explicar en aquest article, o l’activitat de Country, que és tot un èxit.
  6. Accés a promocions exclusives, que altres empreses o grups ofereixen a preus especials als nostres associats. Aviat tindrem llesta una secció nova d’Ofertes i Promocions especials per a l’Associat aquí la nostra web.