Arriba la cinquena edició del concurs de balcons de l’Associació de veïns del nucli antic!

Com cada any, amb motiu de la Festa Major de Santa Cristina, us convidem a guarnir els vostres balcons participant en el concurs BalcOh!. Ja són cinc les edicions en les que les balconades del nucli antic s’han omplert de colors i composicions ben originals inspirades en la festa i les tradicions lloretenques.

Enguany us animem a superar la participació d’edicions anteriors i a contribuir en que aquesta sigui una festa ben lluïda!.

  • Si bé tothom és lliure de guarnir el seu balcó si vol, computarà en el el concurs qualsevol balcó situat dins dels límits del casc antic. Pots veure els límits en aquest mapa (fés clic).
  • Els balcons que desitgin participar al concurs hauran d’estar decorats amb els elements ornamentals que es considerin oportuns, sempre disposats de tal manera que no puguin causar cap tipus de perill per la integritat dels vianants de la via pública.
  • Les persones que desitgin concursar hauran de fer la petició dirigida a la Junta de l’Associació:
  • Un cop t’hagis inscrit et farem arribar via correu electrònic el dorsal de participació. Et recordem que aquest dorsal hauràs de mostrar-lo ben visible durant els dies en els que el balcó estarà engalanat.
  • Els balcons han de lluir la decoració entre el 21 i 26 de Juliol. El Jurat visitarà els balcons entre aquests dies.
  • Els resultats es faran públics el mateix dia 25 de juliol de 2014 a partir de les 19 hores a la plaça de l’esglesia, en l’espai on es realitza l’activitat DIBU-BalcOH! i posteriorment es penjarà a la web de l’associació i a la pàgina del facebook. El veredicte del jurat serà inapel·lable.
  • Hi haurà premis per als 3 millors balcons. La composició dels premis està formada per donacions/col..laboracions dels establiments i comerços del casc antic.

Participa en un concurs que no ha parat de crèixer en les dues últimes edicions. Guaneix el teu balcó! hi haurà premis per als 3 millors balcons! Registra’t online fent clic en aquest enllaç.

Els resultats es faran públics el dia 25 de juliol de 2015, a la Plaça de l’església, el dia en el qual també celebrarem el concurs Dibu-BalcOH!