L’ASSOCIACIO DE VEÏNS DEL NUCLI ANTIC DE LLORET DE MAR

EXPOSA:

Que fa mes d’un any que es varen reparar els focus que il·luminen des de l’exterior la cúpula de la capella del Santíssim de l’església parroquial així com els del sector de la rectoria i la cúpula del baptisteri.

Actualment detectem a la mateixa cúpula de la capella del Santíssim, així com al campanar una il·luminació molt reduïda respecte a l’original, es pot comparar la il·luminació actual amb l’original amb les imatges adjuntes. Per tot això,

DEMANEM:

Que es procedeixi a reparar els focus fosos com mes aviat millor, ja que, amb la Dona Marinera i el Castell, l’Església Parroquial es un dels llocs mes emblemàtics, visitats i fotografiats de la nostra vila, i dins de les possibilitats que hi hagi, es posin làmpades amb tecnologia LED.