L’Associació de veïns del Nucli Antic ja ha realitzat la primera trobada amb els ciutadans de la zona per aclarir dubtes, intercanviar impressions i orientar en les propostes d’aquests pressupostos participats 2017.

Una desena de persones van assistir en aquesta primera reunió en la que vàrem constatar les inquietuds que hi ha sobre el propi edifici del Fòrum i els equipaments que poden donar acollida a realitzar diferents activitats per a tots els veïns, també es va parlar del soroll que provoca l’ús de contenidors d’escombraries en carrers concrets del nucli antic.

Recordem que un cop recollides totes les propostes, el dilluns 20 de març podeu assistir a l’assemblea de zona per debatre i escollir les cinc propostes que entraran a la fase d’avaluació tècnica on es farà l’anàlisi a partir de criteris com la competència jurídica, la viabilitat tècnica o cost de la proposta.

 

La segona trobada amb l’Associació de veïns del Nucli Antic serà aquest proper dimecres 15 de març, a les 20H, al Centre Cívic Fòrum. T’hi esperem