El passat dilluns 20 de març es va celebrar a la sala polivalent de la biblioteca l’Assemblea de Pressupostos Participats del nucli antic. Prop d’unes 40 persones en total van assistir, per escoltar les propostes recopilades a la plataforma CIVICITY i les idees espontànies que qui volgués podia portar. Després d’explicacions sobre l’estat del projecte de revitalització de l’eix comercial del Carrer del Carme (del qual en parlarem en una altra entrada), les 5 propostes més votades pels assistents a l’Assemblea van ser:

reportatge de Nova Radio Lloret

Quins són els propers passos?

L’associació de veïns del nucli antic està satisfeta de que la proposta de restaurar i reacondicionar el centre cívic del Fòrum fos la proposta més votada.Ara el que farem és el següent: 1- En un proper article compartirem l’anàlisi de deficiències del Centre cívic del Fòrum, un informe que ja hem avançat als regidors Albert Robert i Joan Bernat en una reunió del passat 8 de març, i que en els propers dies entrarem via instància al consistori. Amb això podrem donar als tècnics de l’ajuntament TOTES les deficiències del Fòrum per a la ciutadania, i podran valorar millor la inversió necessària. 2- L’Associació de veïns del nucli antic es brinda a intermediar entre qualsevol veí i el consistori pel que fa a les 5 propostes dels pressupostos participats. És a dir, que si tens una proposta, queixa o dubte sobre la concentració de papereres en el teu carrer, o si hi ha un problema de cables penjant a la teva façana o a la d’un veí. Qualsevol aportació per poder acotar millor les actuacions que es poden realitzar en cada proposta serà benvinguda. Sempre cal tenir en compte que els tècnics de l’ajuntament tenen una mica més d’un mes per avaluar cada una de les 5 idees. Els propers inmediats dies son bàsics per determinar, per exemple, quin carrer necessita més canals en façana i quin menys. 3- us emplacem el 25 de maig en l’assemblea de retorn, on s’informarà de la quantificació econòmica de cada proposta, i després, a votar tots. pressus-participats-2017