La plataforma www.aturemc32.org està preparant una votació popular no vinculant per el dia 17 d’abril que copsarà la opinió de tota persona major de 16 anys i resident a Lloret.

C32aturemplataforma

La butlleta de participació és:

Vostè està a favor o en contra de la prolongació  de la C-32 entre Blanes i Lloret?

A favor

En contra

Des de l’Associació de veïns del nucli antic donem suport a la votació. Independentment del “A favor” o “en contra”, el tema tots sabem que ve de lluny, de la famosa explicació del conseller Santi Vila abans de les passades eleccions.

Segons la plataforma Aturem la C32:

Evidentment que aquest tema és controvertit, les xarxes socials bullen cada vegada que algú es pronuncia a favor o en contra. Una associació com la nostra, que es deu a tots i cadascun dels seus socis, ha de procurar que el dret a opinió es pugui garantir.

Per aquesta raó, donem suport a la iniciativa. El 17 d’abril, vota. La plataforma i tots els seus associats, procurarem que tot funcioni de manera ordenara, pacífica, respectuosa, i sobretot, democràtica.

La votació a Lloret serà de 10.00 a 20.00 h i es podrà anar a  votar a qualsevol dels llocs habilitats (són establerts per l’ajuntament) i es trobaran a:

  • Biblioteca Municipal (Plaça Mossèn Pere Torrent, 1)
  • El Puntet Lloret (Ctra. de Vidreres, 58)
  • El Puntet Fenals (Plaça de Fenals s/n)
  • Centre Cívic El Rieral (C/Joan Fuster i Ortells, 14)

Fent clic així podràs descarregar-te el tríptic de la consulta a Lloret.