Aquest dijous 25 de febrer ens hem reunit el conjunt d’entitats veïnals de Lloret i els representants de tots els grups polítics amb l’objectiu d’unir esforços i actuar conjuntament de forma coordinada per tal de reclamar l’obertura del Servei nocturn dels Centres d’Assistència Primària durant tot l’any.

L’alcalde de Lloret, dirigint la trobada, va informar als assistents que es troba pendent de rebre una comunicació per part del nou conseller de Salut de la Generalitat, Toni Comin, per mantenir una reunió i exposar-li la necessitat de tenir obert el servei nocturn.

En la reunió es va acordar iniciar una nova campanya de recollida de signatures en els principals locals municipals i establiments estratègics del municipi, una campanya informativa en els mitjans de comunicació i xarxes socials, accions reivindicatives tant per part del col·lectiu polític com veïnal així com la signatura d’un manifest del conjunt de la societat lloretenca demanant l’obertura nocturna i definitiva del servei sanitari.

Tot aquest conjunt d’accions van a reforçar la reclamació a nivell polític i ciutadà que es va acordar en el ple municipal del passat 8 de febrer.

Des de l’Associació del Nucli Antic de Lloret donem tot el suport a les accions plantejades i acordades per tots els representants de partits i entitats amb l’objectiu d’aconseguir el compromís del nou conseller de Salut d’assegurar la continuïtat del servei nocturn dels CAP a Lloret de Mar.