Aquest cap de setmana els carrers del Nucli Antic de Lloret tornen a reviure l’època de fa més de mil anys, amb un mercat ple de parades que ens mostraran els oficis, els perfums, els materials i l’alimentació d’aquell temps.

L’entorn de la placa de l’església i la placa de la Vila amb el passeig Verdaguer és immillorable, l’encant dels carrers estrets del Nucli Antic acolliran els visitants i els portaran a altres èpoques i vivències.

La Fira Medieval de Lloret ofereix als visitants els oficis antics més curiosos i entranyables, un ambient d’autèntica edat mitjana amb parades, fogueres, olors i caliu dels carrers que desvetllen els sentits. Cercaviles amb els cants i les danses vingudes d’orient. La música popular que arriba a tothom i que identifica a l’època.

Tot plegat en el marc de les places i els carrers del Nucli Antic de Lloret, la zona mes envellida del municipi amb un patrimoni històric i artístic a cada cantonada, en les façanes i en els edificis.

Imatge : joanivilafranca.blogspot.com