Apunta’t a aprendre a ballar sevillanes, el ball folklòric andalús que es practica en quatre parts ben diferenciades, les fases de galanteig entre l’home i la dona per acabar amb un desplantada.

Les passes de les sevillanes son sempre les mateixes tot i que admeten variacions en la forma de ballar. No es un ball fàcil, però el mes important es intentar i aconseguir ballar-les en un ambient distès i col·loquial.

Classes plenes d’energia transformades en treball i motivació on cadascú aprèn a ser un mateix  a traves dels moviments expressius del ball instruït pel professor Manolo Conde.

Pre-inscripcions al correu cursos@veinsnuclianticlloret.com

IMPORTANT: en els propers dies compartirem tota la planificació de cursos de l’Associació de veïns del nucli antic. Els cursos, horaris, preu i tots els detalls perquè puguis aprofitar les nostres activitats formatives.