Comunicat de l’Ajuntament, a 13 de novembre de 2014

Us informem que les obres de reforma i millora de la Rambla Romà Barnés, Plaça d’Espanya, Carrer Prat de la Riba, Plaça de la Torre i Passeig Jacint Verdaguer (interior) està previst que s’inicïin el proper dia 24 de novembre de 2014, i que finalitzin el dia 27 de març del 2015.

El tram comprès entre la Rambla Romà Barnés i el carrer Prat de la Riba no veurà afectada la circulació de vehicles fins el proper mes de gener, ja que els treballs s’iniciaran a les voreres.

El passeig Jacint Verdaguer (interior) romandrà tancat a la circulació de vehicles des del dia 24 de novembre de 2014.

Per qualsevol consulta o aclariment podeu trucar al telèfon 972 36 18 01 (serveis públics).

 

Des de l’Associació de veïns del casc antic us posem a l’abast el email info@veinsnuclianticlloret.com per si teniu alguna queixa o pregunta. Per descomptat que hem seguit aquest tema des de ben aviat, gràcies als regidors del casc antic i també vàrem assistir a la presentació informativa que es va celebrar a la sala d’actes de l’Ajuntament.


En breu penjarem aquí al nostre lloc web el projecte valorat de remodelació de la façana martítima per si en voleu consultar algún aspecte.