Aquesta instància té el seu origen després de comprobar i constatar l’existència de diferents problemes problemes de neteja viària i recollida d’escombraries a diferents carrers de la nostra vila, com son el C/ Narcís Monturiol, c/ Sant Pere, c/ de la Vila, o c/ de Venècia, així com una neteja insuficient en altres carrers interiors del barri.

Aquest fet ja va ocasionar una instància el Juliol del 2011, de la qual el consistori no va fer cap acció ni decisió ni resposta.

Aquesta instància, registrada en el registre d’entrades de l’Ajuntament de Lloret 22/8/2013, ha estat presentada amb diferents annexes, com son algunes de les fotografies més representatives que ja vam compartir a la pàgina de facebook de l’Associació (les podeu veure fent clic a aquest enllaç, inclús encara que no tingueu Facebook). Com veureu en els comentaris, en Jordi Orobitg, com a un dels regidors del casc antic, va posar de seguida varis comentaris al respecte. Es un debat interessant. Aquest àlbum també va generar, de seguida, una resposta de l’altre regidor del casc antic, en Jordi Martínez, via email.

L’altre annexe és la instància del 2011.

Comentar-vos, finalment, que la mateixa instància ha sigut remesa al síndic municipal i al Síndic de Greuges de Catalunya.

Aquí us donem accés a la instància. Si considereu que hi ha algún carrer del casc antic que cal destacar i en el qual hi ha una situació a millorar, podeu posar-ho als comentaris d’aquesta entrada.