Carta remesa pel Grup Local del PSC, a Lloret de Mar, en data 4 de desembre de 2012, en la que agraeixen a l’Associació de veïns del casc antic l’ajuda i facilitats per fer entendre les necessitats del barri i poder així pendre mesures per al seu manteniment.

S’ha fet una modificació de crèdit i s’ha destinat una partida per a l’adequació i millora dels carrers Perills i Agustí Cabañas, com podeu veure en el planol adjunt.

 

L’associació de veïns va denunciar amb aquest vídeo l’estat dels mencionats carrers.

 

Finalment el consistori ha reaccionat, i aquesta és la carta en qüestió. Des de l’Associació de veïns del casc antic celebrem aquesta actuació, i n’esperem de moltes més durant el 2013.

 

Benvolguda Associació de Veïns del Casc Antic,

 Per la present els volem informar que ahir dilluns en sessió plenària es va aprovar una modificació de crèdit on ja s’hi ha inclòs una partida per Via Pública per adeqüació i millores dels Carrers Perills i Agustí Cabañas, fruit de l’acord de pressupostos al que vam arribar ERC, CiU i PSC on el partit dels socialistes vam prioritzar millores a escoles, barris i promoció econòmica de la vila.

Amb aquesta modificació  de crèdit ja s’ha destinat una partida específicament per l’arrenjament d’aquests dos carrers del nucli antic així com la instal·lació d’un quadre permanent de llums a la plaça de l’església per tal de tenir-lo quan es necessiti en qualsevol dels actes que s’hi celebren i facilitar així el servei d’una manera fixa.

Volem aprofitar aquesta carta per agraïr-los les facilitats que ens heu donat sempre per conèixer d’aprop les necessitats i prioritats del barri i fer possible d’aquesta manera la seva millora com ha estat l’acord que el PSC va adoptar i que es tradueix en millores directes als nostres barris.

De la mateixa manera esperem poder tornar a reunir-nos per valorar com s’estan portant a terme aquestes millores i mirar d’actualitzar les prioritats cara els pressupostos pel proper exercici 2013.

Quedem a la seva disposició. 

Atentament,

Joan Bernat, Susana Yerro, Anna Pascual